HOME ABOUT PORTFOLIO CONTACT

Gaat jouw partner vreemd?

Doe de test!

Wil je weten of je partner vreemd gaat of wil je zelf vreemd gaan? Dan ben je op het juiste adres.

OVER ONS

I love photography

Vermoed jij iets? Weet jij het eigenlijk al maar wil je bewijs? Wij van Het Vreemdgaan Bureau helpen u graag om er achter te komen of uw partner vreemdgaat of wat er aan de hand is. Heb jij twijfels over je partner, voelt het anders of wil je het gewoonweg uitsluiten? Wij als professionals gaan graag voor u aan de slag. Binnen enkele dagen weet u al meer en bent u af van de onzekerheid. Onze snelheid en discretie typeren de werkwijze van Het Vreemdgaan Bureau. Uw overspelige partner zal niets doorhebben en wij leveren het materiaal waarmee u de confrontatie aan kan gaan. Als bureau leggen wij de bewegingen van uw partner vast over een nader te bespreken periode. Onze waarnemingen worden altijd met foto en/of beeldmateriaal vastgelegd. Wij richten ons op het vinden van bewijsmateriaal en advisering op het gebied van overspel en vreemdgaan. Wij werken met betrouwbare partners en zijn 24/7 bereikbaar. Zo krijgt u als klant heel snel een antwoord, oplossing of inzichtelijk plan van aanpak om van dit vreselijke gevoel af te komen. Ook met confrontaties en verdere afhandeling kunnen wij u te hulp schieten. Bij Het Vreemdgaan Bureau is alle informatie strikt vertrouwelijk en staat discretie hoog in het vaandel. Alle door ons ingezette professionals zijn gediplomeerd, bekwaam en bevoegd om op meerdere terreinen te worden ingezet. Bovendien hebben al onze detectives een zwijgplicht en gaan volgens de privacy gedragscode te werk. Wij werken met een optimaal beveiligd online dossier waar u de mogelijkheid heeft om elk moment van de dag te kijken.

My Name


Photo of Me

Welcome to my website. I am lorem ipsum consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Im really good at:

Photography

90%

Web Design

85%

Photoshop

75%
14+
Partners
55+
Projects Done
89+
Happy Clients
150+
Meetings
TEST

Tekenen van vreemgaan

Natuurlijk waren er signalen en als je op je intuïtie af zou zijn gegaan dan hadden er allang alarmbellen moeten gaan rinkelen. Maar juist omdat het zo pijnlijk is om achter het vreemdgaan van je partner te komen, sluiten we liever onze ogen dan dat we de waarheid onder ogen zien.

Hieronder vind je een door ons opgestelde lijst op basis van ervaringen van de afgelopen jaren van signalen die erop zouden kunnen duiden dat je partner vreemd gaat. Dit betekent natuurlijk niet dat dit ook altijd het geval is. Herken je meerdere situaties die we hieronder schetsen, neem dan geheel vrijblijvend een keer contact met ons op. Ons slogan is dan ook: ‘de lat ligt hoog maar de drempel laag’

Hierbij een aantal veel voorkomende situaties bij overspelige partners:

 

Je partner bewaakt zijn of haar mobiele telefoon met uiterste zorg?

Verliest je partner zijn/haar mobiel geen moment uit het oog en zijn ineens alle wachtwoorden veranderd? Waarom heeft je partner zoveel te verbergen? Bedenk dat dit in een betrouwbare relatie niet aan de orde zou zijn.

 

Je partner zoekt bij thuiskomst niet direct fysiek contact?

Normaliter heb je direct fysiek contact met je partner (een zoen of knuffel) als hij/zij thuiskomt. De laatste tijd duikt je partner eerder onder de douche of wast zijn/haar handen.

 

Is het gedrag van je partner veranderd?

Is je partner overdreven liefdevol, complimenteus of krijg je spontane cadeautjes. Of gedraagt je partner zich een stuk afstandelijker dan voorheen? Plotselinge verandering van het gedrag kan er op duiden dat er iets mis is.

 

Je partner besteedt meer aandacht aan zijn/haar uiterlijk dan voorheen?

Is je partner langer bezig met zijn/haar uiterlijke verzorging? Vind jouw partner zijn/haar uiterlijke vertoon opeens belangrijk en gaat jouw partner zelden tot nooit meer onverzorgd de deur uit? Dat is dan niet voor niks.

 

Je partner is meer geïnteresseerd dan voorheen in je werktijden en afspraken?

Wil jouw partner ten alle tijden weten waar jij bent en wat voor afspraken je hebt? Vraag je dan af waarom hij/zij dit zo specifiek wilt weten.

 

WJe partner is niet zo blij als je ineens onverwacht thuiskomt en moet ineens even telefoneren?

Ben jij onverwacht een middag vrij en reageert je partner een beetje gestrest? Dit zou kunnen aanduiden dat je partner geheime afspraken heeft.

 

Je partner neemt zijn/haar telefoon niet meer op naast jou en heeft zijn/haar telefoon te vaak op stil?

Loopt je partner weg wanneer er gebeld wordt of speelt zijn/haar telefoon een grotere rol dan voorheen? Grote kans dat hij/zij iets te verbergen heeft.

 

Je partner is veel aan het overwerken en/of gaat veel zonder jou weg?

Moet jou partner ineens veel overwerken of gaat hij/zij veel meer weg zonder jou? Dit kunnen tekenen zijn van overspel.

 

Je partner verandert zijn/haar visie over vreemdgaan?

Als je een gesprek over vreemdgaan hebt en je partner geeft ineens aan dat voor hem of haar een keer vreemdgaan niet het einde van de relatie hoeft te betekenen of juist dit gesprek heel erg ontwijkt, vraag je dan wat de beweegredenen hiervan kunnen zijn.

 

De intimiteit tussen jou en je partner veranderd?

Is je seksleven erg veranderd ten opzichte dan voorheen? Heeft je partner ineens een andere routine of een verhoogd/verlaagd libido? Wees hier dan alert op.

 

VREEMDGAAN

ZELF VREEMDGAAN

Je hebt een relatie waarin je bent vastgelopen. De passie is helemaal weg. Je houdt van je partner, maar je kan de spanning niet meer vinden in je relatie. Scheiden of uit elkaar gaan wil je niet, maar een passieloos leven is ook niet wat je wilt. Vreemdgaan is de uitweg om weer te voelen dat je leeft! Een stoute affaire met een dame of heer waarmee je zonder verplichtingen afspreekt, waarna je zonder schuldgevoel weer naar huis kan gaan, naar je geliefde. Welke reden jij ook hebt om vreemd te gaan, wij bieden jou graag deze gelegenheid. En het grote aantal leden van onderstaande dating sites en apps, bewijst wel dat er meer mannen én (vooral!) vrouwen zijn die vreemdgaan dan je ooit had kunnen vermoeden.

Ben jij geschikt? Voordat je je aanmeldt, dien je jezelf dit af te vragen: ben jij wel geschikt om vreemd te gaan? Heel veel mannen kunnen zonder probleem flirten met andere vrouwen dan hun eigen partner, maar als het erop aan komt haken ze af omdat iets ze toch tegenhoudt. Dit leidt tot vele teleurstellingen voor de vrouwen waarmee geflirt wordt. Vrouwen zijn van natura stout en willen ook passie, een affaire of spanning in hun leven! Op ondersaande sites is dat niet anders! Deze vrouwen zijn hier om vreemd te gaan om dezelfde reden waarom jij hier bent, stel ze dus niet teleur!

Victoria Milan

VictoriaMilan.nl is een dating website gericht op vreemdgaan en is gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Op een dating website is niets vervelender voor een vrouw dan honderden berichten van mannen te krijgen, omdat er maar een handjevol vrouwen zijn. Daarom is het heel belangrijk voor ze dat de vrouw naar man verhouding hoog is.

Bezoek Website

Second Love

De site richt zich namelijk speciaal op mensen waarbij de sleur in hun relatie is gekropen. Mensen die op zoek zijn naar spanning en avontuur. Echter willen ze hiervoor niet hun huidige relatie opgeven. Second love is een online dienst die hulp biedt bij het vinden van gelijkgestemden. Een onschuldige flirt of een daadwerkelijke date behoren allemaal tot de mogelijkheden. Privacy en kwaliteit staan hierbij voorop. Voor een discreet avontuur ga je voortaan naar Second love!

Bezoek Website

Novamora

Novamora.nl is de ideale ontmoetingsplek voor zowel singles als stellen die op zoek zijn naar wat extra spanning en sensatie. In slechts enkele minuten ben je een actief lid op deze trendy en moderne datingsite. De in 2017 gestarte site is onder meer bekend van radio en televisie met de inmiddels bekende slogan ‘Gun je seksleven een boost!’

Bezoek Website

Ondeugend Daten

Ondeugend-Daten.nl is een professionele datingsite die zich richt op zowel mannen als vrouwen in Nederland die houden van spanning en erotiek. De term "Ondeugend" biedt deelnemers de mogelijkheid een eigen interpretatie te geven aan de mate van erotiek. Hierdoor trekt Ondeugend-Daten.nl een zeer breed publiek. Door de berichten via de site te versturen blijft de bezoeker anoniem zolang hij of zij dit wenst: men heeft dus zelf de touwtjes in handen en bepaalt zelf wanneer zij toe zijn aan een eventuele afspraak in "het echte leven".

Bezoek Website