Menu Zoek

is Betternights.nl betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een website is lastig te garanderen, de website van Betternights.nl is daarop geen uitzondering. De website van Betternights.nl ziet er goed en modern uit, maar hoe weet je of de website betrouwbaar is? Met de volgende handige tips laat ik precies zien waar je op moet letten!

Wat zegt Betternights.nl over zich zelf?

Betternights.nl is al meer dan 40 jaar dekbed specialist en levert (donzen) dekbedden van de allerhoogste kwaliteit. Bekende merken als Loiva en Nuvaro worden veelvuldig via de webwinkel verkocht. De producten zijn van zeer hoge kwaliteit, Europees gecertificeerd dons en hebben minimaal 5 jaar garantie.

Dit zegt natuurlijk helemaal niets over de betrouwbaarheid van Betternights.nl! Ze kunnen immers van alles zeggen en vinden over zich zelf. Maar het geeft wel waarom ik ze op deze pagina zou moeten promoten.

Check Contactgegevens!

Om te beginnen zou ik controleren of de volgende gegevens op de website van Betternights.nl makkelijk te vinden zijn:

 • Bedrijfsnaam
 • Adres
 • (vast) Telefoonnummer
 • KVK-nummer
 • BTW nummer
 • Mailadres
 • Algemene Voorwaarden
 • Leveringsvoorwaarden
 • Retour procedure
 • Prijzen incl. BTW (verplicht voor consumenten)
 • Kosten van bezorgen.

Als ik google op 'contact Betternights.nl' dan staat onderstaande informatie bovenaan op de 1e plaats in de zoekresultaten van Google. Als je via onderstaande link dan niet direct op de contactpagina komt van Betternights.nl dan zou ik daar al mijn twijfels bij hebben. Tja, als de beste zoekmachine ter wereld de contactpagina al niet kan vinden. Toch?

Het kan natuurlijk altijd zo zijn, dat Betternights.nl onderdeel is van een overkoepelende organisatie met meerdere websites. In dat geval kan het zijn dat er bijvoorbeeld geen contactpagina bestaat op Betternights.nl maar dat je voor hun contactgegevens doorgelinkt wordt naar de contactpagina van deze overkoepelende organisatie. Mocht Google geen contactpagina vinden op Betternights.nl, check dan zelf handmatig even op https://www.betternights.nl of er een link staat naar de contactgegevens en /of algemene voorwaarden e.d.

Lees de online reviews

De meest betrouwbare webwinkels hebben online reviews op hun website staan. Hierin geven hun klanten aan hoe ze de aankoop bij, of het contact met de webwinkel hebben ervaren. Deze reviews dragen voor een heel groot deel bij aan de betrouwbaarheid van een webwinkel. Controleer wel altijd even waar de reviews vandaan komen. Reviews en klantenbeoordelingen die op de website zelf staan van Betternights.nl (dus niet op de website staan van een onafhankelijke derde) kunnen door Betternights.nl zelf zijn geplaatst of bewerkt. Reviews verzameld door een onafhankelijke feedback website zijn doorgaans een stuk betrouwbaarder.

stdClass Object
(
  [ID] => 25237
  [name] => Betternights.nl
  [URL] => https://www.betternights.nl
  [info] => stdClass Object
    (
      [category] => stdClass Object
        (
          [ID] => 31
          [name] => Wonen, huis en tuin
          [categories] => 
        )

      [subCategories] => Array
        (
          [0] => stdClass Object
            (
              [ID] => 275
              [name] => Bedden en Beddengoed
            )

        )

      [campaignDescription] => De producten uit de webshop worden pas na bestelling geprepareerd. Ieder dekbed of hoofdkussen is atelier- en handgemaakt. Nieuwe slaapproducten worden niet voorradig gehouden, dus geen opslag in een stoffige fabriekshal. Op deze manier wordt sublieme kwaliteit gewaarborgd. Omdat het premium segment wordt bediend ligt de gemiddelde orderwaarde bij Better Nights boven de €400, waarmee aardig wat commissie kan worden verdiend.
      [shopDescription] => Betternights.nl is al meer dan 40 jaar dekbed specialist en levert (donzen) dekbedden van de allerhoogste kwaliteit. Bekende merken als Loiva en Nuvaro worden veelvuldig via de webwinkel verkocht. De producten zijn van zeer hoge kwaliteit, Europees gecertificeerd dons en hebben minimaal 5 jaar garantie.
      [targetGroup] => 
      [characteristics] => E-mailmarketing
Een publisher kan alleen mailings verzenden als er expliciet toestemming voor iedere mailing is gegeven door de adverteerder én er toegang is verkregen tot de E-mail Approval tool. Via deze Email Approval tool kan de preview worden ingediend. Kijk voor meer informatie in de richtlijnen.

SEA
Zoekmachinemarketing is expliciet niet toegestaan voor deze campagne.

Google Shopping
Google Shopping is alleen toegestaan na expliciete toestemming van adverteerder, mits er niet wordt ingekocht op merknaam en/of misspellingen hiervan. U kunt toestemming vragen via het ticketsysteem.

Cashback
Cashback is expliciet niet toegestaan voor deze campagne.

Kortingscode
Kortingscodesites zijn expliciet niet toegestaan voor deze campagne.

Tracking
Tracking vindt plaats op basis van cookies en fingerprint tracking.

[imageURL] => https://cdn.tradetracker.net/nl/campaign_image_square/25237.png [trackingURL] => https://www.betternights.nl/model/?tt=25237_0_137891_&r= [commission] => stdClass Object ( [impressionCommission] => 0.000 [clickCommission] => 0.000 [fixedCommission] => 0.000 [leadCommission] => 0.000 [saleCommissionFixed] => 0.000 [saleCommissionVariable] => 5.500 [iLeadCommission] => 0.000 [iSaleCommissionFixed] => 0.000 [iSaleCommissionVariable] => 0.000 ) [assignmentStatus] => accepted [startDate] => 2017-03-20 [stopDate] => [timeZone] => Europe/Amsterdam [clickToConversion] => P100D [policySearchEngineMarketingStatus] => disallowed [policyEmailMarketingStatus] => limited [policyCashbackStatus] => disallowed [policyDiscountCodeStatus] => disallowed [deeplinkingSupported] => 1 [referencesSupported] => 1 [leadMaximumAssessmentInterval] => P1M [leadAverageAssessmentInterval] => [saleMaximumAssessmentInterval] => P1M [saleAverageAssessmentInterval] => P20DT2H16M39.16835S [attributionModelLead] => classic [attributionModelSales] => custom ) )