Register     Login

MySQL logo

PHP Software

Marcel Vermeer Freelance PHP Programmeur, Webmaster en Automatiseerder
heeft u het idee dat sommige processen binnen uw bedrijf sneller en efficienter kunnen?


U heeft een website / webapplicatie nodig?
U heeft een storing aan uw bestaande website / webapplicatie?
U heeft een automatiseringsoplossing nodig?
U heeft managamentrapportages nodig vanuit uw databases / softwareprogramma?

Ik kan u helpen! Mijn naam is Marcel Vermeer. jaar, woonachtig in Spijkenisse en jaar ervaring in de automatisering. Ik ben eigenaar van de Globos Automatiseringsgroep en werk zelfstandig als freelance softwareontwikkelaar van webapplicaties en bedenker van automatiseringsoplossingen.

17 jaar ervaring!

Wat zeggen andere klanten?

Hieronder enkele bevindingen van klanten over mij en/of mijn werk.


Bron: Marktplaats

.

Webmaster / Back-end Developer

Ik ben een echte Back-end Developer, dus niet te verwarren met een webdesigner (Front-end Developer). Ik ben zeker niet goed in het ontwerpen en stylen van de voorkant van een website (layout, afbeeldingen, lettertypen e.d.). Mijn competenties liggen juist in de achterkant van een website/webapplicatie. Alles wat dus niet direct zichtbaar is voor de bezoeker en dan met name geschreven in de programmeertaal PHP.

Naast het programmeerwerk verzorg ik wel het zogenaamde basing of slicing, oftewel het omzetten van een ontwerp naar HTML code voor gebruik op het internet.

Ik maak geen gebruik van frameworks als Drupal, Magento, Joomla, Wordpress of andere opensource software zodat er geen onnodige modules worden geladen die het laden van een webapplicatie alleen maar vertragen. Daarbij weet ik graag zelf hoe alle functies in elkaar zitten. Eigen duidelijke leesbare code schrijven is leuker, uitdagender en fouten in de code zijn sneller te vinden en te verhelpen.

Gespecialiseerd in klein PHP werk.

I.v.m. met andere verplichtingen werk ik uitsluitend als freelancer vanuit huis aan kleinere projecten en ben ik dus minder geschikt om in te zetten bij grote projecten op locatie bij de klant. Daarentegen juist uitermate geschikt voor klein PHP werk zoals storingen of aanpassingen aan bestaande websites.

Tarieven

Omdat de meeste klanten graag van te voren weten wat een opdracht gaat kosten, neem ik de meeste opdrachten aan tegen een vooraf vastgestelde prijs. Het is daarbij belangrijk dat alle specificatie van het project van te voren vastliggen. Als de verwachtingen zijn dat we tijdens het project regelmatig tot nieuwe inzichten moeten komen, dan is het wellicht beter om op basis van een uurtarief te werken. Mijn uur tarief bedraagt 45 euro excl. BTW.

U heeft een goed idee voor een winstgevende website maar geen of weinig budget? In een aantal gevallen ben ik ook best bereid om tijd en geld te investeren in mensen met ideeën en hen een kans te geven om deze uit te voeren. Heeft u een lucratief idee, neemt u gerust contact met mij op.

Om u zo goed mogelijk, een geheel vrijblijvende prijs te kunnen geven, neemt u gerust contact met me op en omschrijf uw project zo duidelijk mogelijk. Uitelijk binnen 1 werkdag mag u een reactie verwachten.

'
Like Us on Facebook Follow us on Google + Follow Us on Twitter